Kristine Gjøsæter

Alle innlegg i kategori: Om meg

Det jeg elsker med syden!

 • Skrevet: 30.06.2015
 • Kl: 23:55
 • Kategori: Om meg

 

Tenkte jeg skulle lage et lite innlegg om hva jeg elsker med syden. Det blir bare færre og færre dager til jeg drar på ny sydentur, og jeg bare gleder meg mer og mer! 
Så da passer det bra med et slikt innlegg :) 

 

Sola 
Dager med full sol og knall blå himmel er definitivt på lista. Hvem kan vel motstå steikende sol, klar himmel og en kald drikke på stranda? Ikke minst varmen som er der i forhold til kalde Norge. 
En blir jo også i så godt humør når været er på topp! 

 

Strendene
Dei er jo bare helt herlige! Skulle virkelig hatt slike lange sandstrender her også. Ingen store steiner og tang og tare gris utover i sjøen... 
I tillegg er slike lange strender sikkert helt fantastisk å ta en kveldstur/joggetur på. 
Misunner virkelig dei som har det. Hadde nok endt opp med en liten sommerjobb på en slik strand dersom jeg hadde bodd i et slikt land, haha. 


Rhodos 


Tatt i Rhodos 2014


Tatt i Rhodos 2014

 

Hotellene
Til nå har jeg bare vært på hoteller som har vært fine. Har selvfølgelig også hørt plenti av skrekkhistorier om stygge rom, dårlige senger, edderkopphier osv. Men det har heldigvis ikke vert mitt tilfelle, og det håper jeg det aldri blir heller. Ikke at jeg er så mye av tiden på hotellet, men jeg vil ikke ha edderkopper og andre kryp rundt meg når jeg skal sove heller. For ikke å nevne en dusj/toalett som ikke funker. Slike ting må være ok. 
Men som sagt, til nå syns jeg hotellene har vært supre! 

 

Palmer og andre "sydenbusker" 
Jeg er ikke noe flink på navn og planter. Men en ting vet jeg, og det er at jeg digger palmer! Andre store busker er også flotte etter min mening, og jeg er skikkelig trist over at vi ikke har slike flotte planter/trær/busker her. Spesielt palmer av alle sorter, hehe. 
Ingen plikter
Mange sier at "vi har jo nesten syden her hjemme jo", når det er en dag med flott sol og badetemperatur. "Vi trenger jo ikke reise på turer til varmere strøk i år"... 
Men jo! Det kan endelig være fint og flott her hjemme i Norge også, men det er ikke 100% ferie for min del. Jeg må reise bort, helst til syden. For der trenger jeg kun å tenke på en ting, "hvor/når skal vi ut og spise". Du kan vandre rundt på stranda hele dagen, sløve i sola og bade, uten å tenke på noen andre enn deg/dere selv. Ingen plikter som husmorjobber, avtaler, og andre småting som alltid ligger i hverdagen. 
Helt fri - helt herlig! 
(Er selvfølgelig godt og komme hjem igjen også da, men da er jeg jo helt oppladet igjen, haha) 

 

Det klare vannet
Noe som alltid fascinerer meg er det helt klare vannet, som ser heeelt blått ut til tider. Det må jo bare være magisk vann?! Jeg kunne vertfall stått å sett på det i en evighet!

 

Flotte restauranter
I syden er dei meget flinke til å drive restauranter, og det er omtrent ingen av dei som er like. Alle har vær sin spesielle ting/stil. Ikke alle har like god mat, men en finner raskt ut hvilke en liker best. Alle liker jo ikke det samme. 

Dette var vertfall mange av dei beste punktene jeg kommer på nå. Lett å se at jeg er stor fan av sydenland! Men det er jeg nok ikke alene om! :)  

 

 

 

 

#elsker #syden #liste #over #beste #med #reise #varme #sol #tur #rhodos #ferie #null #stress #kos #snart #ny #tur #glede #happy 

 

 • Skrevet: 30.06.2015
 • Kl: 23:55
 • Kategori: Om meg
 • Kommentarer: 4

Alle innlegg i kategori: Om meg

Meg og soundtracks <3

 • Skrevet: 24.06.2015
 • Kl: 23:35
 • Kategori: Om meg

Noe av det beste jeg vet etter en lang dag, er å legge meg i senga med headsettet på hode, og spotify på mobilen. 
På spotify har jeg laget en egen liste til soundtracks, og denne lista går på repeat. 
Det er bare så utrolig herlig å ligge der å høre på slike melodier og bare la tankene fly avgårde. Den følelsen er bare helt magisk!
Som regel tenker jeg "bare en liten halvtime med god musikk før jeg sovner", men så ender jeg opp med å ligge der i min egen boble i nesten to timer...
Flere som er slik? 

Det er spesielt noen få soundtracks i lista som går opp igjen flere ganger, og jeg blir aldri lei av å høre dei, haha.
Her er noen av dei hentet fra youtube.

VNXor2pZ25c
dKgEwItXtXk
CHsCSptp1nc

M1p4YcNC5K4

KPK5iuzDQFI


Stort sett slike melodier som dette. 
Testet for en liten stund siden å jogge til slik musikk også, og det var helt konge! Følte jeg var midt i en film selv, haha! Virkelig verdt å prøve en gang! :) 

Om det er flere som digger soundtracks, er det bare å komme med tips til flere melodier :)  • Skrevet: 24.06.2015
 • Kl: 23:35
 • Kategori: Om meg
 • Kommentarer: 0
hits