Kristine Gjøsæter

Alle innlegg i måned: desember 2015

Min jul :)

 • Skrevet: 29.12.2015
 • Kl: 18:53
 • Kategori: Blogg

Jeg føler meg så heldig som fikk fri hele jula og helt til over nyttår. Jeg har i følge mamma, ikke vært ofte nok på Bømlo i det siste. Så det er kjekt å kunne ha muligheten til å være her en god stund. 
På lillejulaften pyntet vi juletreet, som er tradisjon her i hus. Jeg har også en liten tradisjon med at det er min jobb å sette på "party-nissene", innerst på juletreet. Ingen andre får lov, hehe! 


Fint tre eller hva? :) 


På julaften er det pysj, ullsokker, pledd, julesokk, og askepott på tv som gjelder! 
Alltid kos med en liten surprise i en julesokk om morgenen. Mye snop, og et fint sett med øredobber fra "snö". 
Eneste som manglet var kjæresten på siden, men har var, og er fortsatt i Etne. Han skulle egentlig komme rundt andre juledag, men han må ordne noen greier på bilen først. 
Santo er også hos han, så det har vært ganske rolig her med bare Tequila. (Hundene, for dere som ikke visste det). 


Senere på dagen har vi alltid julegrøt med mandel i. Men i år var det utrolig nok ingen som fant den... Så en eller annen må ha spist den, uten å ha merket det. 
Så derfor var det ingen som fikk premien i år. Første gang det har skjedd, haha. 

I fem tiden er det på tide å gjøre seg klar for kvelden. Så da er det dusjen og frem med finkjolen. 


Endelig tid for julemiddagen! :) 
Er pinnekjøtt som står på menyen her, og som jeg mener er det aller BESTE å spise på julaften. 
Min store favoritt er pinnekjøtt med kålrotstappe. Potet blir alltid droppet, siden jeg da får spist mer av kjøttet og stappa, hehe! 


Når alle er blitt tykke og runde, er det pakkene under juletreet som gjenstår. 
Alles store glede! Hehe :) 
Fikk utrolig mye fint! Så jeg for min del er meget fornøyd :) 
Tenker å slenge ut et innlegg om gavene senere. 

Tequila fikk seg også en "liten" julegave..


Ellers har vi spilt monopol, snakket om alt og ingenting, kost oss med tusenvis av kjekke julefilmer på tv, og bare hatt en super juleferie. 


 

 

 #jul #ferie #kos #familie #bømlo #2015 


 • Skrevet: 29.12.2015
 • Kl: 18:53
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 4

Alle innlegg i måned: desember 2015

Datakrøll...

 • Skrevet: 28.12.2015
 • Kl: 14:54
 • Kategori: Blogg

Lenge siden sist dere! 
Jeg har så å si hatt en liten juleferie, der jeg kun har vært sosial med familien. Skrudde ikke på pcen før i går kveld. Da skulle jeg endelig kose meg med bilderedigering, blogging osv. MEN! Det gikk jo ikke. For når jeg skulle logge på, så fikk jeg opp feilmeldingen: 

"Mislykket pålogging for User Profile Service-tjenesten. 
Brukerprofilen kan ikke lastes inn."

Jeg har i tillegg bare en bruker på maskina... Så jeg kunne ikke logge på som "gjest" heller! 
Det er første gang jeg har hatt problem med denne dataen her, og jeg kunne ikke fatte hvorfor denne meldingen plutselig skulle komme. Første jeg tenkte, var virus.. Men det er igrunn lite sannsynlig. Men maskina har hatt hele 3 auto oppdateringer sista uka før jul, så jeg begynte å lure på om noe har klikket der... 

Så da var det å logge inn i sikkerhetsmodus, prøve å endre passord, avslutte, og prøve å se om det funket. Men det gjorde det jo ikke... Scannet også etter virus, men fant ikke noe... 
Av og på med maskina igjen, inn i sikkerhetsmodus igjen, gjenopprette til før den siste oppdateringen, og avslutte. Startet på nytt, og yay! Der kom jeg endelig innpå brukeren min igjen. Men jeg må fortsatt sjekke om det var oppdateringen som laget krøll... Men det gidder jeg ikke akkurat nå! 

Flere som har hatt dette problemet? 


Nå skal jeg snart en tur til sentrum. Så får jeg begynne på bildene i kveld, etter jeg har sjekket oppdateringen :) 

 

 

 

 

#data #maskin #bruker #profil #dataproblem #gjenopprett #system 

 • Skrevet: 28.12.2015
 • Kl: 14:54
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 0

Alle innlegg i måned: desember 2015

Kino kveld!

 • Skrevet: 20.12.2015
 • Kl: 14:27
 • Kategori: Blogg

I går etter mye trakking i butikker og senter, ble jeg endelig ferdig med alle pakkene. Woho! 
Så nå er det bare to dager igjen på jobb før jeg kan ta juleferie, og det skal bli sykt digg! 

Etter vi var å handlet, kjørte vi bror min avgårde til julebord. Plutselig gikk klokka så fort. Rakk ikke å sette meg ned på maskinen i hele går, hehe. For etter vi hadde kjørt han, så måtte vi handle litt mat, lage mat, og så var det kino klokka 2130. Vi skulle nemlig se den nye star wars filmen. Jeg kan egentlig utrolig lite om star wars, og jeg husker ikke engang om jeg har sitt alle dei andre filmene. Jeg husker bare en liten scene fra en av dei, hehe. Men siden den hadde fått så gode kritikker, så kunne det jo være verdt å se. 
Selv om jeg i starten heller kunne tenke meg å se "julekongen", hehe. Men etter å ha sett star wars filmen, så angrer jeg faktisk ikke. For den var ganske bra! Spenningen var der hele veien, og jeg merket overhodet ikke at vi satt der i to timer. 
Så selv om dere ikke er noe star wars fan, dra å se den likevel! :) 


Trailer HER :) 
#movie #film #starwars #helg #lørdag #shopping #julegaver #amanda #raglamyr #haugesund #edda #kino #trailer

 • Skrevet: 20.12.2015
 • Kl: 14:27
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 0

Alle innlegg i måned: desember 2015

Frisøren før jul

 • Skrevet: 18.12.2015
 • Kl: 21:29
 • Kategori: Blogg

I dag hadde jeg time hos ego hårstudio, som har blitt min faste plass å gå :) Dyktig frisør og tar meg bare 2 minutter å gå fra utgangsdøra mi, hehe. 
Men siden jeg nå har begynt å spare til langt hår igjen, ble det derfor bare litt stussing av tuppene. Tok å stripet etterveksten også, siden det er jul. Greit å føle seg fin på håret da, hehe! 

Under prosess! 

Før bilder:
Etter bilder:

Så nå er det 6mnd til neste gang det blir klipping! :) 
Syns? 


I morgen skal jeg ta siste juleshoppingen. Har en pakke igjen, og litt annet knask før jeg kan kalle meg helt ferdig. Å da er det bare å nyte resten av det julen har å by på ♥
Flere som snart er ferdig? :) 


 

#frisør #hår #striper #ego #haugesund #klipp #snart #jul

 • Skrevet: 18.12.2015
 • Kl: 21:29
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 6

Alle innlegg i måned: desember 2015

Det er jul når juleposen kommer!

 • Skrevet: 17.12.2015
 • Kl: 21:10
 • Kategori: Blogg

Heihei! 
I dag har jeg faktisk hatt en ganske fin dag på jobb. Vi fikk et nytt lass med varer sent i går (en uke forsinket), så jeg og en kollega har jobbet med å få ut mest mulig julepynt til hyllene. 
Det var hele fem paller med varer som skulle sorteres. Mye nytt var det også, og så nysgjerrig som jeg er, måtte jeg også åpne en av hver for å se hvordan den så ut. 
Alltid kjekt med nye ting! 

Etter jeg var ferdig med fjerde pallen, tok jeg en liten pause, da jeg var rimelig lei av alle eskene. 
En annen kollega kom da på besøk (er sykemeldt), så da måtte jeg jo så klart skravle litt med henne også. Det er jo så lenge siden vi skravlet sist! 

Etter hun var gått, begynte jeg på siste pallen, og da jeg åpnet den første eska....woho! Juleposene var kommet! Vi får en stor julepose med snop hver jul av jobben, og jeg blir like overrasket hver gang. Glemmer den hele tiden ut, hehe. 
Bare synd den var på siste pallen, og at vi ikke fant den før hun kollegaen min som er sykemeldt gikk igjen...typisk det. 

Jepp, jeg skal kose meg i jula! 


Når jeg hadde lagt fra meg denne eska med all godtet, var det å fortsette med pallen. Da fant jeg en diger rull som var pakket inn i papp. 
Hva i alle dager? Rull? Som i et teppe??? Hæ?? 
Men så kom jeg på det. Woho! Vi hadde endelig fått teppe til å ha bak kassen! Slik at det ikke er så hardt for føttene. 
Så da var det bare å slenge det ut før jeg tok resten av varene. Når vi hadde rullet det ut, oppdaget vi at vi hadde fått to tepper... Så nå har vi et ekstra også. Deilig! Klokka tikket, og før jeg visste ordet av det, var klokka 18. Jeg kunne endelig ta helg! (Jobbet hver dag siden forrige tirsdag pga søndagsåpent). Så det skal bli rimelig godt å bare slappe av nå ja! :) 
Fin dag å få juleposen på også, hehe. Flere som har hatt en bra dag? :)  

 

#julepose #jul #jobb #dag #helg #deilig #snop #godt #lampemagasinet #haugesund #raglamyr

 • Skrevet: 17.12.2015
 • Kl: 21:10
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 2

Alle innlegg i måned: desember 2015

5 ting jeg ikke kan fordra

 • Skrevet: 16.12.2015
 • Kl: 21:03
 • Kategori: Blogg

(Bilder er hentet fra google)

 

Siden det ikke har skjedd noe særlig i dag verken på jobb eller hjemme, så tenkte jeg å skrive et innlegg om ting jeg ikke kan fordra. 

1. Føtter! 
Jeg er ikke spesielt glad i føtter, og vertfall ikke andres føtter. Æsj og fysj! Jeg hater å ta på dei, og føtter er ikke noe fint å se på. Men jeg kunne jo ikke klart å gå uten dei, så jeg vil jo helst beholde dei, hehe. Men nei, jeg trenger ikke røre dei. Men at andre masserer, eller tar på dei, det går fint. Til en viss grad vertfall. Noen form for klåing på tærne er HELT uakseptabelt! 


2. Klipping/file negler.
Denne henger nok litt sammen med nr 1, men det og klippe negler har alltid vert et mareritt. Helt siden jeg var liten har dette vert et problem, og jeg kunne gå mange uker uten at jeg klippet neglene på både føtter og fingrer. 
Nå går det forsåvidt greit å klippe fingernegler. Men ikke snakk om at det skal brukes noen neglefil! Det er bare sååå ekkelt, og jeg får frysninger av hele greia. 
Når det kommer til føttene, så klipper jeg dei når jeg ser at det er på tide. Da er det som regel "veldig på tide" også, haha! 


3. Folk som tar meg på skinnleggen. 
Dette er bare så ekkelt, at jeg friker ut når noen tar på eller presser på en av skinnleggene mine. Tror jeg har en fucka tanke om at dei presser en blodåre mot beinet, og skiver den.... Crazy? Jepp! 


4. Rot rundt meg. 
Jeg bare må ha det ryddig for å kunne slappe av. Er det rot i leiligheten min så klarer jeg ikke sette meg ned å slappe skikkelig av, før det er blitt ryddet. Tro meg, dette kan Ole (samboer) alt om, hehe. 

5. Edderkopper. 
Det er bare noen så ekle kryp! Har jeg først sett en, så føler jeg at det er hundrevis av dei som kravler rundt meg, og jeg kvekker like fælt hver gang jeg ser en. 
Ganske teit egentlig, at det går an å være redd for noe så lite, haha! 
Men er vel noe med at siden dei er så små, så vet man ikke hvor dei blir av om man mister dei av syne... og da kan dei jo plutselig være på deg. Grøss! Off jaja, dette var vertfall noen punker. Det er nok mange flere, men dei får jeg ta en annen gang siden vi nå skal ut på en joggetur igjen. Isen fra gangstien er så å si borte, så da er det trygt igjen! :) Snakkes dere! ♥

 

 

 

#ekkelt #ting #fordra #negler #føtter #edderkopper #rot #skinnlegger 

 

 • Skrevet: 16.12.2015
 • Kl: 21:03
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 4

Alle innlegg i måned: desember 2015

Mange latterfylte fjes ute å går

 • Skrevet: 15.12.2015
 • Kl: 23:00
 • Kategori: BloggGod kveld dere! 
Jeg har lagt merke til en ting i det siste. Jeg er på jobb ganske mye for tiden pga mange ekstra timer, og jeg har lagt merke til noe som bare har vært nå i desember. 
Mange av kundene som kommer inn for å handle er fylt med latter og glede! 
Det er mange flere som er kjempehyggelige, og snakker så mye at dei nesten ikke klarer å gå ut av butikken. Ektepar som kommer inn i butikken i en stor boble av høylytt latter, og fniser og ler hele veien igjennom imens dei kikker rundt. Nesten som om dei var et nyforelsket par på 14 år... 

Andre voksne folk som er så fulle i kjappe humoristiske kommentarer at dei ikke klarer å holde igjen, og bare blafrer ut med alt i sammen. 
Godt voksne folk altså! 

Men det er ikke noe galt i det! Jeg begynner bare å tenke litt på hvorfor. Hvorfor er dei slik bare i desember? Tenk om alle kunne vært like glade resten av året også. 
Er heldigvis noen som er det, men ikke så mange som nå. Går ikke en dag på jobb uten at jeg snakker med slike mennesker for tiden. 

Skulle virkelig ønske at alle kunne være like glade, og at alle kunne gledet seg til jul! 

Desember er jo en så koselig måned :) 


 

 

#jul #glede #latter #kunder #butikk #desember 

 • Skrevet: 15.12.2015
 • Kl: 23:00
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 0

Alle innlegg i måned: desember 2015

Alt må gjøres på kvelden

 • Skrevet: 14.12.2015
 • Kl: 22:33
 • Kategori: Blogg

Det er slik for meg for tiden at jeg nesten ikke rekker å gjøre noen ting om dagen, da jeg jobber så mye ekstra. Så alt hoper seg opp til kvelden kommer... Det er ganske lenge siden jeg har kunnet sette meg rett ned i sofaen og ikke gjøre noen ting, helt til jeg skal legge meg. (Da teller jeg ikke med trening og tur med hundene). 
Men plutselig er det mange mailer jeg skulle ha lest/sendt, regninger som jeg akkurat kom på at jeg måtte betale, klær som hopper ut av skittentøyskurven i håp om at dei skal få seg en vask snart, osv.. Er alltid noe!

Men det er jo bra med alt som er gjort da. Så det er vel litt min egen feil at jeg ikke klarer å sette meg ned, uten å vite at jeg vertfall har fått gjort noe av det jeg skulle.
Så det skal bli godt med frihelg nå til helga, der jeg kan få alt gjort. Da blir jeg nok helt ferdig med all juleshoppingen også. Det skal bli fint det, hehe! :)

Nå skal jeg ordne med noen mailer og gjøre klar en retur av kjolene jeg kjøpte fra Nelly. Endte med to stk jeg vil returnere.


Ole derimot kan ikke akkurat klage, han har sittet i sofaen helt siden han kom hjem fra jobb og bare spilt fall out 4 på ps4.... "For et liv" haha!Vi snakkes i morgen dere! ♥

 

 

 

#kvelden #kaos #mail #styr #spill  

 • Skrevet: 14.12.2015
 • Kl: 22:33
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 0

Alle innlegg i måned: desember 2015

Håper ikke jeg blir syk nå...

 • Skrevet: 14.12.2015
 • Kl: 00:30
 • Kategori: Blogg

Dagen i dag har ikke vært noe å skryte over. Var på jobb fra kl 14-18, har gått meg noen lange turer, tatt en runde med styrketrening hjemme, og sittet i sofaen resten..

På jobb skjedde det lite. Virket ikke som folk hadde fått med seg at vi hadde søndagsåpent i dag, hehe, for tok litt tid før første kunden kom.

Når jeg bare hadde en time igjen, før jeg skulle hjem, ble jeg plutselig kjempedårlig! Følte meg plutselig syk, og jeg begynte å fryse....
Jeg frøs mer og mer, og det er ganske uvanlig da det alltid er sykt varmt på jobb pga alle lampene som står på.

Til og med når jeg kom hjem så frøs jeg, og her hjemme står alltid ovnene på. Men jeg følte meg ikke speseilt slapp. Så etter middag tok jeg en halvtime med styrketrening!

Jeg ble godt varm under treningen, men en liten time etterpå var jeg like kald igjen.

Håper virkelig ikke jeg blir syk nå altså! Det passer ganske dårlig!

Men nå er det natt. Jobb igjen i morgen!

Snakkes dere <3

 • Skrevet: 14.12.2015
 • Kl: 00:30
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 0

Alle innlegg i måned: desember 2015

Kunsten å pakke julegaver!

 • Skrevet: 12.12.2015
 • Kl: 22:31
 • Kategori: Blogg

Nok en dag er straks over, og jeg har IKKE lørdagsfølelse i det hele tatt! 
Mest sannsynlig på grunn av jobb i morgen også, og at jeg nesten ikke har tid til å sette meg ned å slappe av, hehe. 
Etter jobb, middag, og en lang samtale med mamma i telefonen, var det ned på gulvet og starte innpakningen av alle julegavene jeg har kjøpt. Best å få det gjort før jeg glemmer hvem som skulle ha hvilken ting, hehe. 

For det første. Det er ingen enkel sak å pakke inn en gave. Så lenge gaven ikke består av en ting, inni en firkantet eske, så kan fantasien begynne å rusle rundt... 
Og for det andre er jeg utrolig dårlig på å pakke inn gaver, så noen bulker og merkelige kanter her å der kan nok oppstå. Men jeg har en super fantasi da! Så den ene gaven endte opp med å ligne en "sko"... 
Jeg brukte nesten hele to timer på alle sammen, og jeg mangler fortsatt en eller kanskje noen få til... 
Men så er det bare å få alle levert som gjenstår :) Flere som er godt i gang med julegavene? :) Nå skal jeg endelig slappe av litt i sofaen. Kjenner det skal bli ganske godt! Har så sykt vondt i bena i dag.... 
(Jeg klarer bare ikke å ta pause før alt på dagsplanen er utført...) Hehe :) 
Håper dere har en super helg! ♥

 

 

 

 

#gaver #jul #innpakning #fantasi #lang #dag #jobb #helg #vonde #føtter 

 • Skrevet: 12.12.2015
 • Kl: 22:31
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 4

Alle innlegg i måned: desember 2015

Kjolene fra Nelly :)

 • Skrevet: 11.12.2015
 • Kl: 22:35
 • Kategori: Blogg

Da skal jeg vise dere kjolene som jeg har fått ifra Nelly. 
Jeg tok ikke bilde av den jeg skal returnere, for den var ikke noe fin på. Men skal vise dere dei jeg kommer til å beholde :) 
(Ikke bry dere om lappene som henger på..) 

Først favoritten:

Denne var bare helt perfekt! ♥


Så har vi denne:


Sist men ikke minst denne, som jeg tror passer like fint til både sommer som vinter:

Syns? :)Nå blir det litt hjemmetrening, før jeg tar kveld. Jobb igjen i morgen! Skal jobbe søndag denne helga også...så skal bli fint med en fri dag, neste fredag...! Hehe :) 
#kjoler #nelly #festkjoler #jobbehelg #helg

 

 • Skrevet: 11.12.2015
 • Kl: 22:35
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 11

Alle innlegg i måned: desember 2015

Travel dag!

 • Skrevet: 10.12.2015
 • Kl: 22:35
 • Kategori: Blogg

God kveld dere! 
Ble ganske sent innlegg dette her, og bildene av kjolene fra nelly legger jeg nok heller ut i morgen. (Men i morgen kommer dei, hehe). 
Dagen har gått i ett! Først jobb fra 10 til 18, så rett hjem å spise før det var avgårde til amanda på nattåpent. Ble ferdig med julehandelen, utenom en pakke til Ole, da jeg ikke kunne kjøpe den siden han var med. Hjemme igjen var det prøving av kjoler, og en av dei ble en favoritt! 
Men en kommer jeg til å returnere, da den var helt løyen i formen, og muligens jeg returnerer en til, da stoffet ikke var helt min favoritt. Men det ser jeg nærmere på i morgen når jeg har bedre tid. 
Nå skal vi ut å springe en runde, før vi skal lufte hundene, og så kan jeg endelig finne senga! 
Herregud denne dagen har gått fort! 
 

Snakkes i morgen ♥

 

 

 

 

 

#travelt #lang #dag #nattåpent #shopping #jul #stress #kjoler #trening

 • Skrevet: 10.12.2015
 • Kl: 22:35
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 2

Alle innlegg i måned: desember 2015

Liten glanebit fra Nelly

 • Skrevet: 09.12.2015
 • Kl: 22:30
 • Kategori: Blogg

Dagen i dag har gått utrolig fort, og jeg føler ikke jeg har fått gjort noen ting. 
Vært på jobb fra 12-20, så da er det ikke mye igjen av dagen etterpå. Men fikk heldigvis hentet to pakker i dag da, på to forskjellige steder, hehe. Så nå venter jeg ikke på noen flere tror jeg. 
Og ja, den ene pakken var fra Nelly og inneholdt tre nye kjoler, woho! 

Men jeg har ikke fått tid til å prøve dei enda, for etter pakkene var hentet, var det hjem og spise middag, handle mat på butikken og nå skal jeg ut med hundene etter jeg har blogget... 
Så innlegget om kjolene kommer i morgen! :) 
Men her er en liten glanebit vertfall:


Har ikke akkurat lyst til å gå ut døra igjen, for herregud hvor det plasker ned ute. For ikke å snakke om at det blåser samtidig... (Ikke alltid kjekt å måtte gå tur nei).
Men har man hund, så har man hund! :) 

 

Snakkes i morgen ♥

 

 

 


#travel #dag #jobb #pakker #nelly #kjoler #gaver #regn  

 • Skrevet: 09.12.2015
 • Kl: 22:30
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 2

Alle innlegg i måned: desember 2015

Nye boots!

 • Skrevet: 08.12.2015
 • Kl: 20:56
 • Kategori: Blogg

I helga var Ole i Etne, så jeg spurte om han ikke kunne ta med seg et gavekort jeg hadde. Gavekortet måtte snart brukes, og jeg måtte bruke det på senteret i Etne. Så derfor tok han dette med seg, og jeg sendte han en link med hva jeg ville ha. 
Jeg hadde sett meg ut et par sko på skobutikken der, og sendte avgårde link. 
Så på mandag kjørte han innom senteret og kjøpte akkurat dei skoene til meg. Var redd han kom til å ringe med tusen spørsmål, men neida! 

Nye boots, rett hjem på døra! Også gratis levering da...ikke verst altså, hehe :) 
Så takk til en snill Ole som orket å gå på sko shopping! (Til og med uten meg...) ♥Jeg fikk også en pakke i posten i dag. En av dei jeg har ventet i en evighet på! Så nå er mange av julegavene på plass. 
Men jeg ble litt overasket når jeg åpnet den ene tingen, for det luktet merkelig nok røkt fisk av den?! Ikke noe ekkel lukt heldigvis, men nå lukter det røkt fisk i hele leiligheten også, haha! (Tingen har ingenting med røkt fisk eller fisk å gjøre).

Til dere som er litt nysgjerrige, så kan jeg si at denne tingen er en del av en pakke til ei av mine venninner, hehe!  

 

Men den store gledespakken min fra nelly er enda ikke kommet... Har et håp om at den endelig dukker opp i morgen :) 

 

 

 

Snakkes dere! ♥

 

#nye #new #boots #sko #gavekort #etne #kjæreste #pakke #gaver #fisk

 • Skrevet: 08.12.2015
 • Kl: 20:56
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 8

Alle innlegg i måned: desember 2015

Trege pakker

 • Skrevet: 07.12.2015
 • Kl: 20:29
 • Kategori: Blogg

God kveld dere! 
I dag fikk jeg ny mail fra en nettside som jeg har handlet julegaver hos. Har fått utrolig mange mail dei siste dagene, da pakker enten er ute av kontroll eller at det tar lenger tid enn vanlig å få pakken frem. Dette er jo pga "black friday", som resulterte i mange flere salg enn vanlig. 

Men jeg får heldigvis pakkene lenge før jul, det er bare at jeg har bestilt noen flere kjoler også. Så det hadde jo vært greit å få prøvd/sett dei før jul, da jeg tenker å bruke en av dei da. Ender det med at jeg må returnere, så kan det jo fort ta sin tid... 

Jeg fikk mail om at pakkene var sendt i dag, og det er over en uke siden jeg bestilte! (Klarer nesten ikke vente lenger!) Hehe! 


Flere som må vente ekstra lenge på pakker? Har tenkt meg en tur på nattåpent nå på torsdag etter jobb for å fullføre julegavene. Har ikke så mye igjen, så er best å bli ferdig før jeg begynner å rote det til, hehe. 
Blir mye ekstra jobb fremover også, så må bruke den tiden jeg har.
Men mer jobb = mer penger i januar. Å det er jo aldri feil! :) 

 

Men nå er det straks tid for en ny joggerunde. Så vi snakkes!♥

 

 

 

 

#pakker #posten #treg #shopping #kjoler #julegaver #nattåpent #amanda #haugesund #ekstra #jobb

 • Skrevet: 07.12.2015
 • Kl: 20:29
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 5

Alle innlegg i måned: desember 2015

Tur før stormen

 • Skrevet: 06.12.2015
 • Kl: 18:40
 • Kategori: Hund

I to tiden i dag skulle jeg i hundeparken for å møte noen andre med hund. Rett før jeg skulle gå så begynte det selvfølgelig å hagle...I tillegg til at det regnet... 
Men jeg tenkte at hagl pleier å gå fort over, så jeg kledde meg opp i regntøy. 
Heldigvis sluttet det når jeg satte meg i bilen, og jeg kjørte opp til parken. Dei jeg skulle møte hadde sagt dei ikke kunne likevel, så jeg ble der en stund for å se om det kom noen andre. 
Etter en liten stund kom det en med en mye større hund. (tok ikke bilde av den). 
Men det var jo kjempebra, siden Tequila er mer skeptisk til større hunder enn dei som er på hennes størrelse. 
Denne var ung, men ganske rolig av seg, så da gikk det jo utrolig bra. 
Tror vi var der nesten en time, før jeg gikk en liten tur i djupadalen etterpå. 

Jeg kom hjem til rett tidspunkt også, for da jeg kom inn døren begynte det å regne igjen. Mye! Det hadde begynt å blåse opp da jeg gikk tur, så nå regnet det sidelengs!
Godt jeg nå kan sitte i sofaen å kose meg i varmen, imens bikkja ligger å snorker ved siden av, hehe. 


Håper alle har en fin søndag i stormen! ♥

 

 

#søndag #tur #helg #hund #park #djupadeln #haugesund #storm

 • Skrevet: 06.12.2015
 • Kl: 18:40
 • Kategori: Hund
 • Kommentarer: 0

Alle innlegg i måned: desember 2015

Savner mitt lange hår!

 • Skrevet: 06.12.2015
 • Kl: 15:27
 • Kategori: Blogg

Nå er det ett helt år siden jeg klippet meg "kort". I følge frisører så er det ikke regnet som kort, men i mitt hode er det kort. 
Jeg var superfornøyd når jeg endelig klippet meg, og det har vært mange fordeler med å klippe det. 

Men nå savner jeg virkelig å ha langt hår igjen. Jeg har ikke lyst til å skaffe extensions, da det er noe som ikke passer meg i det hele tatt.
Men nå har jeg vertfall begynt å spare igjen, og denne gangen skal jeg prøve å holde det sunt.
Etter mange år med bleking tidligere, var det vel bare godt at jeg klippet meg kort, da mye av håret mitt var superslitt! 
Jeg kommer aldri til å bleke hele håret igjen slik som da, så denne gangen blir det nok mye finere når det får vokst ut. Jeg farget håret tilbake til en mer normal farge en stund før jeg klippet meg.
Merker stor forskjell på det nå vertfall, da det er mye tykkere og tåler mer enn før jeg klippet meg :)
Tenk at jeg hadde så langt hår før? Følte aldri at det var så langt den gang...
Slik ble det etter jeg klippet meg:
Superfornøyd med ny frisyre! 
Men nå skulle jeg hatt det langt igjen altså...bare uten den slitte delen, hehe :) 

 

 

 

Andre som savner langt hår? 

 

 

 

 

 


#hår #frisyre #langt #kort #savn #sunt #klipp  

 • Skrevet: 06.12.2015
 • Kl: 15:27
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 2

Alle innlegg i måned: desember 2015

Sier ikke nei til en liten trenings challenge!

 • Skrevet: 05.12.2015
 • Kl: 20:05
 • Kategori: Blogg

For noen dager siden ble jeg spurt av ei venninne om jeg ikke ville være med på en liten challenge. Hun hadde laget en dag for dag liste med to ulike øvelser som vi skal gjøre ut desember, og jeg sier ikke akkurat nei. Siden jeg har et treningsprogram fra før, så la jeg bare til disse to øvelsene. 
Så desember blir nok en bra treningsmåned :) 
Her er lista som hun sendte meg:


Det er egentlig "rest" på situps i dag, men siden jeg begynte to dager etter henne, (ble ikke spurt før), så hoppet jeg over denne i dag. 
Blir vertfall spennende å se hvordan dette blir i slutten av måneden! 


Tok ikke bilde av alle øvelsene, da jeg gjør mange ulike med denne strikken for eksempel. Denne strikken er bare genial! 

Flere som driver med hjemmetrening? :) 

 

 

 

 

#trening #challenge #hjemmetrening #øvelser #strikk #fit #desember 

 • Skrevet: 05.12.2015
 • Kl: 20:05
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 0

Alle innlegg i måned: desember 2015

Litt julepynt må jo til!

 • Skrevet: 01.12.2015
 • Kl: 22:54
 • Kategori: Blogg

Til nå har jeg ikke hatt store julepynten i leiligheten, siden vi ikke har feiret jul her enda. Men jeg har noe julepynt liggende på loftet. Det er bare så styr å ta det ned når jeg likevel skal være så mye borte. 

Men jeg elsker jo type "koselys" da, så litt pynt i vinduet må jo til. 
I fjor siklet jeg på en stor krans med led lys, som vi solgte i butikken, og jeg angrer meg ihjel på at jeg ikke kjøpte den i fjor... 
Men nå har jeg endelig skaffet meg en. Jeg måtte til og med legge den bort, da den blir solgt med en gang. Føler alle vil ha denne typen pynt. Så nå har vi bare den minste ringen igjen, hehe. 


Ikke beste bildene da men.. 


(Hehe, jepp...det er Ole som gamer i bakgrunnen...) Er ikke bare bare når typen kjøper PS4 og nytt spill... 


Fikk forresten noen nye kjoler ifra Nelly i posten for noen dager siden, som jeg tenker å vise snart. Har en bestilling til på vei, så tenker å vente til alt er kommet. Var 50% i går på nelly sine kjoler, så da måtte jeg inn og finne meg noen nye. Så nå er julekjolen i boks :) 


 

 

#jul #julepynt #lys #vindu #led #kos #nye #kjoler #nelly #salg

 

 • Skrevet: 01.12.2015
 • Kl: 22:54
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 4
hits