Kristine Gjøsæter

Alle innlegg i måned: juni 2015

Det jeg elsker med syden!

 • Skrevet: 30.06.2015
 • Kl: 23:55
 • Kategori: Om meg

 

Tenkte jeg skulle lage et lite innlegg om hva jeg elsker med syden. Det blir bare færre og færre dager til jeg drar på ny sydentur, og jeg bare gleder meg mer og mer! 
Så da passer det bra med et slikt innlegg :) 

 

Sola 
Dager med full sol og knall blå himmel er definitivt på lista. Hvem kan vel motstå steikende sol, klar himmel og en kald drikke på stranda? Ikke minst varmen som er der i forhold til kalde Norge. 
En blir jo også i så godt humør når været er på topp! 

 

Strendene
Dei er jo bare helt herlige! Skulle virkelig hatt slike lange sandstrender her også. Ingen store steiner og tang og tare gris utover i sjøen... 
I tillegg er slike lange strender sikkert helt fantastisk å ta en kveldstur/joggetur på. 
Misunner virkelig dei som har det. Hadde nok endt opp med en liten sommerjobb på en slik strand dersom jeg hadde bodd i et slikt land, haha. 


Rhodos 


Tatt i Rhodos 2014


Tatt i Rhodos 2014

 

Hotellene
Til nå har jeg bare vært på hoteller som har vært fine. Har selvfølgelig også hørt plenti av skrekkhistorier om stygge rom, dårlige senger, edderkopphier osv. Men det har heldigvis ikke vert mitt tilfelle, og det håper jeg det aldri blir heller. Ikke at jeg er så mye av tiden på hotellet, men jeg vil ikke ha edderkopper og andre kryp rundt meg når jeg skal sove heller. For ikke å nevne en dusj/toalett som ikke funker. Slike ting må være ok. 
Men som sagt, til nå syns jeg hotellene har vært supre! 

 

Palmer og andre "sydenbusker" 
Jeg er ikke noe flink på navn og planter. Men en ting vet jeg, og det er at jeg digger palmer! Andre store busker er også flotte etter min mening, og jeg er skikkelig trist over at vi ikke har slike flotte planter/trær/busker her. Spesielt palmer av alle sorter, hehe. 
Ingen plikter
Mange sier at "vi har jo nesten syden her hjemme jo", når det er en dag med flott sol og badetemperatur. "Vi trenger jo ikke reise på turer til varmere strøk i år"... 
Men jo! Det kan endelig være fint og flott her hjemme i Norge også, men det er ikke 100% ferie for min del. Jeg må reise bort, helst til syden. For der trenger jeg kun å tenke på en ting, "hvor/når skal vi ut og spise". Du kan vandre rundt på stranda hele dagen, sløve i sola og bade, uten å tenke på noen andre enn deg/dere selv. Ingen plikter som husmorjobber, avtaler, og andre småting som alltid ligger i hverdagen. 
Helt fri - helt herlig! 
(Er selvfølgelig godt og komme hjem igjen også da, men da er jeg jo helt oppladet igjen, haha) 

 

Det klare vannet
Noe som alltid fascinerer meg er det helt klare vannet, som ser heeelt blått ut til tider. Det må jo bare være magisk vann?! Jeg kunne vertfall stått å sett på det i en evighet!

 

Flotte restauranter
I syden er dei meget flinke til å drive restauranter, og det er omtrent ingen av dei som er like. Alle har vær sin spesielle ting/stil. Ikke alle har like god mat, men en finner raskt ut hvilke en liker best. Alle liker jo ikke det samme. 

Dette var vertfall mange av dei beste punktene jeg kommer på nå. Lett å se at jeg er stor fan av sydenland! Men det er jeg nok ikke alene om! :)  

 

 

 

 

#elsker #syden #liste #over #beste #med #reise #varme #sol #tur #rhodos #ferie #null #stress #kos #snart #ny #tur #glede #happy 

 

 • Skrevet: 30.06.2015
 • Kl: 23:55
 • Kategori: Om meg
 • Kommentarer: 4

Alle innlegg i måned: juni 2015

Mye rot!

 • Skrevet: 28.06.2015
 • Kl: 20:55
 • Kategori: Blogg

God kveld dere! 

Noen han kanskje fått med seg litt endringer innpå her i dag, da jeg holder på å endre designet på bloggen.
Men samtidig som jeg gjør det, så lærer jeg, da jeg ikke er noe flink til dette css greiene enda, haha. Men syns det er kjempe interessant! Så er mye å teste ut.Det er så klart mye jeg ikke får til, og jeg klikker hver gang jeg prøver, men ender opp med å ikke få det til likevel!
Så stort sett hele søndagen i dag har gått med til blogg og design, haha.

Så om det er noen der ute som kan endel om dette, så hadde det vært supert med litt hjelp! :)
Blant annet hjelp til å få "bakgrunnen" til å være lik på pc som på mobil. Da "bloggen" tilpasser seg fint på mobil, men bakgrunnen blir avkappet. Skikkelig frustrerende!

Andre tips mottas også med stor takk! :)  

 

 

 

 

 

#blogg #hjelp #til #css #design #web #gratisdesign #koder #lærer 

 • Skrevet: 28.06.2015
 • Kl: 20:55
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 4

Alle innlegg i måned: juni 2015

Jeg går, går og går!

 • Skrevet: 26.06.2015
 • Kl: 22:30
 • Kategori: Blogg

Nå når jeg ikke har bil (da Ole absolutt skulle skru på impreza'en før ferien...), så får jeg bare gå til jobb hver dag. Det er hele 5,6km tur/retur, og jeg må beregne en hel time tur/retur med gange bare til og fra jobb. Kjenner det i bena etter et par dager kan man si, da jeg i tillegg har hund å lufte. Santo er heldigvis i Etne med Ole å løper fra seg der, men likevel blir det mye tur. 


"Bildet er tatt i Rhodos i 2014"

I dag skulle jeg også ta Tequila med til Djupadalen for å trene litt kontakt, bruker alle sjanser jeg kan for øyeblikket, da det er et viktig tema. Så siden jeg var ferdig klokka 17 i dag, var det bare til å gå hjem, hente hunden, og gå igjen. Tur/retur djupadalen er også 5,6km, bare i motsatt retning av der jeg jobber. Så totalt i dag har jeg gått hele 11,2km(!!), og brukt over to timer. Ble jo en liten pause i Djupadalen under treningen, men syns det ble mye tur i dag altså. Vertfall når jeg sjekket kartet for å se hvor langt jeg faktisk har gått i dag, haha. 
Å gjett om jeg gleder meg til å stå opp i morgen tidlig for å til jobb nok en gang. For å rundt i lokalet der i hele 6 timer før jeg går hjem igjen...stakkars bena mine! Merkelig nok føler jeg ikke at det er "trening", da "å gå fort" ikke er det samme som å løpe for min del. Men joda, jeg kjenner at bena er slitne på kvelden, så det må jo ha sin effekt, haha. 
Var vertfall ganske godt med middag når jeg kom hjem igjen! Egentlig så klager jeg ikke! For jeg føler meg ganske heldig som faktisk har den muligheten at jeg kan gå. At jeg faktisk har to føtter som fungerer, og slipper å sitte i rullestol for eksempel. For det er et ganske utenkelig liv for meg, da noe av det kjekkeste jeg vet er å jogge. 
Så får virkelig håpe jeg har denne muligheten så lenge jeg lever! :) 

 

 

 

 

 

#tur #gå #til #jobb #jobbehelg #lange #turer #lange #timer #går #trening #hund #chihuahua #kontakt #djupadalen #mye #folk #kjekt #sol #fint #vær #tidlig #ferdig #på #jobb #setter #pris #på #mulighet #til #gå #vil #ikke #ha #rullestol #heldig 

 • Skrevet: 26.06.2015
 • Kl: 22:30
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 0

Alle innlegg i måned: juni 2015

Meg og soundtracks <3

 • Skrevet: 24.06.2015
 • Kl: 23:35
 • Kategori: Om meg

Noe av det beste jeg vet etter en lang dag, er å legge meg i senga med headsettet på hode, og spotify på mobilen. 
På spotify har jeg laget en egen liste til soundtracks, og denne lista går på repeat. 
Det er bare så utrolig herlig å ligge der å høre på slike melodier og bare la tankene fly avgårde. Den følelsen er bare helt magisk!
Som regel tenker jeg "bare en liten halvtime med god musikk før jeg sovner", men så ender jeg opp med å ligge der i min egen boble i nesten to timer...
Flere som er slik? 

Det er spesielt noen få soundtracks i lista som går opp igjen flere ganger, og jeg blir aldri lei av å høre dei, haha.
Her er noen av dei hentet fra youtube.

VNXor2pZ25c
dKgEwItXtXk
CHsCSptp1nc

M1p4YcNC5K4

KPK5iuzDQFI


Stort sett slike melodier som dette. 
Testet for en liten stund siden å jogge til slik musikk også, og det var helt konge! Følte jeg var midt i en film selv, haha! Virkelig verdt å prøve en gang! :) 

Om det er flere som digger soundtracks, er det bare å komme med tips til flere melodier :)  • Skrevet: 24.06.2015
 • Kl: 23:35
 • Kategori: Om meg
 • Kommentarer: 0

Alle innlegg i måned: juni 2015

Fjelltur!

 • Skrevet: 22.06.2015
 • Kl: 23:58
 • Kategori: Juni 2015

Før vi reiste hjem igjen fra Bømlo i går, ble jeg og Ole med noen venner på en fjelltur. 
Turen gikk til Siggjo, og jeg kan ikke huske sist jeg var der oppe! Var en ganske kjekk tur! 
Ei av venninnene som var med har jeg ikke sett på aldri så lenge, så var koselig at hun kunne være med også. 
Tok mange bilder på toppen, men dei har venninna mi for øyeblikket, så får ikke lagt dei ut nå.. 
Jeg hadde ikke lomme til å ha mobilen i, så jeg la den igjen i bilen før vi gikk... Angret litt på at jeg ikke bare tok den med likevel, hehe. Etter siggjoturen var det tilbake og spise middag. Ble litt senere enn planlagt, men vi kom oss avgårde på hjemveien en liten stund etter middagen. 
Klokka var vel nesten 2230 når vi var og hentet Santo, da han har vært hos ei venninne her i Haugesund. 
Så det var rett i seng når vi kom hjem i leiligheten. 

Dotten! <3


Var en ganske fin søndag og en super helg! :) 
Nå er det bare å vente på sommerferie! Blir digg! :)

 

 

 

#fjelltur #bømlo #henlg #søndag #tur #venninne #venner #siggjo #topp #fjell #sol #hund #pomeranian #dott #heim #igjen #ny #uke 

 • Skrevet: 22.06.2015
 • Kl: 23:58
 • Kategori: Juni 2015
 • Kommentarer: 0

Alle innlegg i måned: juni 2015

Bømlo

 • Skrevet: 21.06.2015
 • Kl: 00:33
 • Kategori: Juni 2015

Jeg og Ole reiste til Bømlo i går etter jobb, da vi skulle være der i helga. Er ganske lenge siden jeg var her sist, så det var på tide med en tur. 
Hadde som vanlig mye å snakke om, så hele kvelden i går gikk til nyheter og sladder. 

I dag tok vi turen til sentrum her, da jeg hadde et lite ærend. Det vi ikke hadde fått med oss, var at det var både biltreff og noe show greier som foregikk der. Det vil si at omtrent alle måtte besøke sentrum denne dagen, og det var svært lite ledige parkeringsplasser.
Pleier aldri være problem med parkering her, haha. Men etter en liten runde rundt plassen, endte vi opp med å stå her:

Vi var der ikke lenge før vi kjørte hjem igjen, og når vi kom hjem hadde sola kommet frem. Så da var det bare å hive på seg shorts og bikini. 
Hadde det litt morsomt med søstera mi også, er jo ikke så ofte vi ser hverandre lenger. 

Som middag ble det grilling av diverse, og utrolig nok så var dette første gangen jeg grillet ute i år! Utrolig nok, hehe. 

Satt ute og slappet av helt til klokka var passert åtte på kvelden. Før det ble kaldt, og vi måtte gå inn. 


Genseren og shortsen er fra Nelly.no. 

 

Helga går alt for fort. Natt allerede, og søndag i morgen. Har hatt en super helg her på Bømlo, og håper ikke det blir like lenge til neste gang! :) #bømlo #tur #helg #familie #kos #grilling #sentrum #parkering #biltreff #show #handling #ærend #sol #bikini #nye #klær #fra #nelly #fornøyd #sommer 

 • Skrevet: 21.06.2015
 • Kl: 00:33
 • Kategori: Juni 2015
 • Kommentarer: 0

Alle innlegg i måned: juni 2015

Tørr hud?

 • Skrevet: 18.06.2015
 • Kl: 22:56
 • Kategori: Innkjøp

God kveld dere! 

Noen andre som sliter med tørr hud på bena? 
Det er nemlig et problem for meg, og det har bare blitt verre i det siste. Er stort sett bare bena jeg er tørr på, og det er skikkelig irriterende når det i tillegg klør. 
Har prøvd mange fuktighetskremer tidligere, og dei har funket. Men i det siste har dei bare virket en liten stund, før det nok en gang begynner å klø igjen. 

Så jeg fikk en anbefaling fra kollegaen min som driver å selger noen greier fra Cosmopharma. Hun hadde selv en fuktighetskrem derifra som hun mente var ganske god og i tillegg luktet godt. Er et naturlig produkt som også fantes som multikrem. Slik at man kan bruke den over hele kroppen og i ansiktet. 

Så da ba jeg henne om å bestille en slik boks til meg. En multikrem for tørr til ekstra tørr hud. 
Jeg fikk boksen på mandag denne uka, så har bare fått testet den i tre dager. Men til nå er det bare positivt! 
Huden er mjuk hele dagen, og jeg klør ikke lenger i det hele tatt! Den er også grei å påføre, og ja, den lukter faktisk sommer :) 


Andre som har testet denne? :)

 

 

 

 

#tørr #hud #krem #multikrem #cosmopharma #effektiv #lukter #godt #kan #anbefales #brukes #over #alt #fornøyd

 • Skrevet: 18.06.2015
 • Kl: 22:56
 • Kategori: Innkjøp
 • Kommentarer: 0

Alle innlegg i måned: juni 2015

Venter på pakker

 • Skrevet: 17.06.2015
 • Kl: 22:54
 • Kategori: Innkjøp

En av dei beste følelsene som finnes må være å vente på pakker i posten. Så lenge det ikke er noe du må ha der og da, haha. 
Men når du vet at nye ting er på vei hjem, og sjekker postkassa rundt to ganger om dagen, arh...glede! 
Har jo vært salg på Nelly nå, som sikkert dei fleste har fått med seg, så måtte så klart inn å se hva som var der. Fant en nydelig kjole der, MEN ikke i min str. Helt håpløst det der... Når jeg endelig finner noe jeg liker utrolig godt, så er det 99% sikkert at det er utsolgt. Slår aldri feil... Så jeg fant mye jeg kunne tenkt meg på salget, men endte opp med svært lite, da det bare var store str igjen. Men men, mer penger spart til sommeren, haha. 

Endte opp med dette: 
(shortsen er ikke fra salget)


Genser HER til 155,-


Topp HER til 89,-


Shorts HER til 299,-

 

Det var det fra Nelly, ikke så mye altså. Skulle virkelig hatt mer i min str!

Jeg venter på en liten pakke fra Blivakker også. Ikke så mye mer spennende enn en ny foundation og et hårprodukt. 
Men håper jeg får denne pakken denne uka, da jeg snart er tom for den foundationen som jeg har. 

 

Hvordan er det med dere og pakker/shopping på nett? :)

 

 

 

#venter #på #pakker #posten #bestilling #alltid #like #gøy #elsker #nye #ting #produkt #nelly #salg #blivakker #netthandel #shopping #garderobe 

 • Skrevet: 17.06.2015
 • Kl: 22:54
 • Kategori: Innkjøp
 • Kommentarer: 4

Alle innlegg i måned: juni 2015

Tatovering i tankene

 • Skrevet: 16.06.2015
 • Kl: 22:27
 • Kategori: Juni 2015

Hallo! 

Jeg går rundt og bare tenker på tatovering for tiden. Har veldig lyst på en ny quote, men sliter litt med å velge/komme på noe bra. Vil helst ikke ha noe som alle andre har, eller som er en standard quote som alle har hørt før. 
Så jeg lurer på om det er noen som har noen ideer til meg? Eller noe som kunne fått meg til å tenke ut noe, litt inspirasjon. Hadde vært kjempekjekt! 

Den bør ikke være så veldig lang. Rundt 7-8 ord, og helst lenger enn to tre ord :) 


Bilde av min første quote. 

 

Håper noen har noen forslag/inspirasjon :) 

 

 

#tatovering #tattoo #quote #tekst #forslag #inspirasjon #ide 

 • Skrevet: 16.06.2015
 • Kl: 22:27
 • Kategori: Juni 2015
 • Kommentarer: 5

Alle innlegg i måned: juni 2015

Vil ha ferie snart!

 • Skrevet: 15.06.2015
 • Kl: 23:38
 • Kategori: Juni 2015

God kveld alle! :) 

Jeg blir skikkelig lei om dagen, og det hjelper ikke at så mange begynner på ferien sin nå, eller allerede er på ferie. Det er så mange bilde av folk rundt om over alt der dei sitter på en solseng med full sol, blå himmel, og en drink i hånda. Koser seg skikkelig i varmen. 

Men det som da hjelper på, er tanken på at når dei er ferdig med ferie, ja da er det endelig min tur! Og jeg gleder meg som en unge! 
Ferien min i år starter med en biltur til Rudskogen, slik som hvert år. Der en helg med Gatebil venter. 

Etterpå er det noen usikre dager, der vi lurer på å dra til Sverige en liten snartur, før vi drar hjemover igjen. 
Jeg skal også være med i bryllup til ei venninne, så det blir nok noen dager på Bømlo også, med familie og venner. 

Sist men ikke minst så blir det også tur til Bulgaria, og jeg gleder meg sykt til den turen! Håper på en uke med sol, varme og mye gøy. Skal bo på et hotell som ligger helt nede ved stranden, noe som er ganske viktig for en bra sydentur for min del. Jeg tilbringer jo omtrent hele turen på stranda, haha. 
Hotellet:

 

Jeg kommer nok også til å være hjemme en del, da det er godt å bare ha fri og gjøre ingenting. Så får håpe på litt sommer og sol her også i månedene fremover :)

Hadde vært fint med en slik sommer som vi hadde i fjor! 

Flere som er enige? 

 

 

#ferie #sommer #fri #slappeav #tur #bil #gatebil #syden #bulgaria #bryllup #venner #familie #kos #strand #bade 

 • Skrevet: 15.06.2015
 • Kl: 23:38
 • Kategori: Juni 2015
 • Kommentarer: 2

Alle innlegg i måned: juni 2015

Ikke mye sommer enda, men jeg prøver

 • Skrevet: 14.06.2015
 • Kl: 21:51
 • Kategori: Juni 2015

Joda, det er varmt i sola nå midt i juni. Men så er vi så uheldige å ha en iskald vind svirrende rundt her da, som gjør at selve lufttemperaturen ikke er noe å skryte av enda. Så håper virkelig dette endrer seg ganske kjapt! 
I mellomtiden så får jeg bare håpe at vinden ikke svirrer i retning "min balkong", slik at jeg kan lure til meg noen timer i bikini i sola. Dette gikk helt fint i dag, utenom at vinden skaper enda et lite problem, den flytter nemlig skyene altfor fort...
Med en gang det kommer en sky, ja så blir det kaldt igjen. Ikke nok med det, så var det en del regn i noen av dem også. Så to ganger kom det to små GANSKE lokale regnbyer. Nesten som man skulle tro at dei så hvor jeg lå...
Gikk heldigvis kjapt over, slik at jeg kunne gå ut igjen!

Haha, snakk om å krangle med været, men "er det sommer, så er det sommer".
Men det var verdt det, var noen herlige timer i sola i dag :)


 

Snakkes ♥

 

#sommer #regn #sol #vind #sky #kaldt #varmt #soling #bikini #juni #lokalt #brun #været

 • Skrevet: 14.06.2015
 • Kl: 21:51
 • Kategori: Juni 2015
 • Kommentarer: 0

Alle innlegg i måned: juni 2015

Nytt bloggnavn!

 • Skrevet: 14.06.2015
 • Kl: 01:40
 • Kategori: Juni 2015

God kveld/natt? :) 

Som dere ser så har jeg endret navn igjen her inne på blogg, men det blir siste gang. 
Var ikke helt fornøyd med den forrige, så måtte bare gjøre det. Eneste som er litt kjipt, er alle innstillingene som jeg må ordne på nytt. Fikk litt trøbbel ang alderen min for eksempel, men satser på det ordner seg.
Men det tar nok litt tid før alt er oppe å går slik jeg vil ha det. Så vet dere det dersom ikke alt ser helt bra ut til tider! :)

 

 

Snakkes senere dere! ♥

 

#nytt #bloggnavn #tar #litt #tid #før #alt #er #oppe #normalt #igjen 
  

 • Skrevet: 14.06.2015
 • Kl: 01:40
 • Kategori: Juni 2015
 • Kommentarer: 0

Alle innlegg i måned: juni 2015

Ny blogg!

 • Skrevet: 14.06.2015
 • Kl: 00:12
 • Kategori: Blogg

Velkommen til blogg.no! :)

Dette er det aller første innlegget i din nye blogg. Her vil du finne nyttig informasjon, enten du er ny som blogger eller har blogget før.

Trenger du litt starthjelp finner du våre hjelpesider her: http://faq.blogg.no/, og vår engasjerte supportavdeling er tilgjengelig (nesten) 24/7.

Bloggen
Ønsker du å gjøre den nye bloggen din litt mer personlig anbefaler vi at du fyller ut profilinfo, og velger et design som passer til deg. Vil du bare komme i gang med bloggingen kan du starte et nytt innlegg.

Hashtags
Blogg.no bruker hashtags for å samle innlegg som handler om samme tema. Hashtags gjør det lettere å finne innlegg om akkurat det temaet du søker. Du kan lese mer om hashtags her: http://hashtags.blogg.no/

Andre nyttige sider
Infobloggen: http://info.blogg.no/
Vårt regelverk: http://faq.blogg.no/infosider/retningslinjer.html
Vilkår for bruk (ToS) og integritetspolicy: http://faq.blogg.no/?side=omoss

Nå som du har lest dette innlegget kan du redigere det eller slette det. Vær dog oppmerksom på at det alltid må være minst ett innlegg i bloggen for at den skal fungere - det er for eksempel ikke mulig å redigere designet uten at det finnes innlegg i bloggen.

Når du skal logge inn neste gang kan du gjøre det fra vår forside på http://blogg.no/.

 

Vi håper du vil trives hos oss!

hilsen teamet bak
blogg.no

 

blogg.no | logg inn | hjelp | regelverk | vilkår | om oss | kontakt oss | infobloggen

 

 • Skrevet: 14.06.2015
 • Kl: 00:12
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 0
hits