Kristine Gjøsæter

Alle innlegg i kategori: Bulgaria 2015

Nye sko på vei!

Jeg har endelig klart å bestille hjem et par nike air sko. Jeg har ventet alt for lenge, da jeg til nå bare har gått i dei samme joggeskoene mine. Ja dei er gode, men dei er egentlig til løping, og er derfor mye bredere i fronten.
Dei jeg bestilte nå, er mye smalere og finere å bruke til hverdags :)
Pluss at dei skal være helt magiske å gå i da.
Så gleder meg ihjel til dei kommer i posten, hehe!

Jeg bestilte dei fra sportamore, og skulle virkelig hatt et par i hvitt også! Men dei var det visst utsolgt for....
Sååå kanskje en annen gang, hehe!

 • Skrevet: 27.04.2016
 • Kl: 23:59
 • Kategori: Bulgaria 2015
 • Kommentarer: 4

Alle innlegg i kategori: Bulgaria 2015

Mitt crazy hår!

Ene dagen når vi var i Bulgaria, fikk jeg meg en god støkk når jeg så meg selv i speilet. Jeg hadde gått med høy hestehale hele dagen, og badet mye på stranda. 
Så når jeg skulle gå i dusjen og tok ut halen, så ble jeg plutselig forvandlet til DEN huleboeren! Holdt på å le meg ihjel, for volum er noe som vanligvis ikke eksisterer i mitt hår. Det er så flatt og glatt til vanlig at det skal mye produkter til for å holde det oppe. 
Men mye saltvann gjorde vist susen, haha! 
Tok litt tid å få håret rent igjen da. Var ikke bare salt som lå oppi der, men mye sand også, haha. Tror jeg brukte nesten en halvtime bare i dusjen den dagen der... 
Godt det ikke så slik ut hver kveld etter stranda! :) 

 

 

 

 

#ny #hårsveis #crazy #hår #volum #uten #grenser #naturprodukt #uten #like #salt #sand #flatt #og #glatt #til #vanlig #huleboer #mote #må #testes #ut 

 • Skrevet: 21.08.2015
 • Kl: 22:37
 • Kategori: Bulgaria 2015
 • Kommentarer: 2

Alle innlegg i kategori: Bulgaria 2015

Selfie underholdning

Nå når jeg har ligget en hel uke på stranda, så lurer dere kanskje på hva i huleste jeg har drevet tiden med. Timene går utrolig sakte når en bare ligger der i solsenga liksom. Men jeg kjedet meg ikke! Tvert imot! Denne turen har jeg hatt full underholdning på stranda hver eneste dag. Ikke bare ved å se på alle dei trente kroppene som vandret omkring, men spesielt på en eller to personer. Han ene var ekstremt selvdigger, og vandret rundt i en bitteliten "truse", som man kunne se det meste igjennom. Han badet ikke mye, solte seg ikke mye heller... Han bare vandret rundt for å "vise seg". Så var det han andre da, rene selfie-kongen. Han ble aldri, aldri fornøyd med selfiene sine, og kunne stå i sikkert 15 minutter på en og samme plass, og i akkurat samme stilling før han vandret videre. Han hadde så klart en selfiestang også, så han byttet litt på å bruke denne. (Noen av bildene er litt uklare). 
Legg merke til han i den røde shortsen. (Og folkene som går forbi)


Litt av en type? Utrolig morsomt å se på. Tror det var dagen etter, da lå han på ei solseng fremforbi meg og strevde med frisyren. Han lå på magen og skulle ta nok en selfie, men han klarte bare ikke å få til sveisen... Jeg for min del syns sveisen så nett lik ut hele veien, haha. 

Denne sveisen hans var vist ganske viktig også, da han ene dagen stod midt i bølgene og fikset sveisen med solbrillene til speil. Joda, så kom det jo nok en bølge å skylte over han da, og så var det på'n igjen! Att det går an! Hehe. (Var ganske høye bølger den ene dagen). 

Men folk får gjøre hva dei vil for min del. Jeg takker bare for god underholdning. Jeg tar jo en del selfier selv, men jeg bruker ikke år og dag på ett bilde! Så ingenting imot selfier altså, hehe. Bare bra at noen lager litt morsomheter på lange dager :) 

 

 

 

#selfie #underholdning #på #stranda #selfiestang #morsomt #liv #langt #ifra #kjedelig #selvdigger #liten #truse #mann #sveisen #er #viktig #syden #land #bulgaria #sunnybeach 

 • Skrevet: 20.08.2015
 • Kl: 00:35
 • Kategori: Bulgaria 2015
 • Kommentarer: 0

Alle innlegg i kategori: Bulgaria 2015

Første dagen i Sunny

Rundt klokka 01:00 var vi fremme på hotellet i Sunny Beach, etter bulgarsk tid. (Ca 1,5t før oss her i Norge). 
Timene på flyet gikk faktisk ganske kjapt denne gangen. Rakk nesten ikke sove engang. 

Hotellet stod til forventningene, og det var bare å spasere max 15m før du stod i sanden på stranda. Utsikt mot havet hadde vi også, så var heldige der. Mye kjekkere å kunne våkne til små bølger og sol, istedenfor en kjedelig bakgate. Utsikten om natta :)


Dagen etter var det opp av senga tidlig. Kunne jo ikke sløse vekk uka i varmen, i senga...
Så da var det ned, spise frokost, opp på rommet igjen, bytte til badetøy, og vandre ned til stranda. Brukte hele dagen der, og jeg ble faktisk ganske brun allerede første dagen! Merkelig nok så fikk jeg mest farge på ryggen, enda jeg bare lå og solte meg i solsenga, liggende på ryggen..? Haha.

Slappfisken nyter sola...! 


Imens andre nyter skyggen...

Vi koste oss også med drinker, mais, frukt og boller som dei gikk rundt og solgte iløpet av dagen. 
På kvelden spiste vi på en kinarestaurant, og gikk å vandret litt rundt. Lette etter tatoveringssjapper som jeg hadde lest om på nett, da jeg helst ville finne noen med kjent navn. Stoler ikke så mye på disse som ikke har noe navn, og det bare står "tattoo" på skiltet utenfor...
Vi brukte litt tid på å lete, men jeg fant til slutt alle jeg hadde lest om og fikk sjekket dei ut.

Kan ikke klage på den første dagen nei! :)

 

 

(Kommer flere innlegg fra turen senere).

 

 

 

 

#første #dag #bulgaria #sunnybeach #syden #varme #sol #sjø #sand #strand #herlig #ferie #kos #drinker #mat #hotell #tatovering #sjapper #kinamat 

 
 • Skrevet: 19.08.2015
 • Kl: 01:02
 • Kategori: Bulgaria 2015
 • Kommentarer: 0

Alle innlegg i kategori: Bulgaria 2015

Mine nye tatoveringer!

Det ble nye tatoveringer på meg nå i Bulgaria. Woho, sier jeg bare, hehe. Så nå har jeg faktisk hele fire stk. Ikke at dei er så store noen av dei, men det har vel ikke så mye å si. Den ene jeg tok nå, satt jeg lenge å tenkte på hvilket sitat/setning jeg skulle ha. Det stod imellom noen få som jeg likte godt, men etter litt snakk med tatovøren, så fikk jeg ikke helt dei setningene jeg hadde til å passe slik jeg hadde sett for meg. Så da gikk det noen dager med tenking. Skulle ikke tatovere før siste dagen (kvelden før vi reiste), så hadde god tid til å små justere. Endte opp med "Guided by an eagle", og jeg angrer overhodet ikke! :) 
Akkurat tatt av plasten her :)


Små sorte biter som detter av..gleder meg til å se den ferdig grodd! :) 

Den andre jeg tok, var jeg sikker på før vi dro ned. Måtte bare tenke ut hvilken skrifttype jeg ville ha. Da er det kjekt med denne sida HER, der man kan skrive ønsket tekst, også kommer alle skrifttypene frem slik dei blir med den teksten du valgte. Om det var greit å forstå? Hehe. 
Det står vertfall "Fly away" på min andre :)


Her er plasten akkurat kommet av den andre :)

Jeg er vertfall STORfornøyd med begge, og gleder meg stort til begge er grodd. For akkurat nå, så klør det, og jeg må frem med krem å smøre...haha. Har så lyst til å bare kløøøø.... Men jeg skal klare å la være! :) 

 

 

Syns? :)

 

 

 

 

 

#ny #new #tatovering #tattoo #sigma #bulgaria #sunnybeach #ferie #endelig #so #happy #gleder #meg #til #dei #er #grodd #font #quote #wrist #arm #pain #love #it

 • Skrevet: 18.08.2015
 • Kl: 01:06
 • Kategori: Bulgaria 2015
 • Kommentarer: 2

Alle innlegg i kategori: Bulgaria 2015

Klare for reise!

Endelig blir det litt varme og sol å få! Kan ikke akkurat skryte av sommeren her hjemme dette året... Så det skal bli godt og komme seg litt vekk. 
Er ikke fremme før i natt. Men i morgen er det rett ut på stranda! Woho! <3 Det skal virkelig bli fint! 
Får se om jeg legger ut noen bilder til dere når vi er der nede, viss ikke kommer det nok når jeg er hjemme igjen :) 


 

 

 

 

#varme #reise #kos #endelig #sol #skikkelig #sommer #ferie #sommerferie #digg 

 • Skrevet: 06.08.2015
 • Kl: 16:15
 • Kategori: Bulgaria 2015
 • Kommentarer: 4
hits