Kristine Gjøsæter

Hvorfor har ikke alle sports-bher dette?

  • Skrevet: 10.08.2017
  • Kl: 21:45
  • Kategori: Blogg

Jeg er sikkert ikke alene om å irritere meg over dette lille luksusproblemet mitt, og det er enda en grunn til hvorfor ikke alle sports-bher har denne tingen. 
Jeg var så fornøyd når jeg kjøpte meg nye sports-bher for lenge siden. Dei har et kjempefint motiv som jeg selv er godt fornøyd med, siden det nesten bare er jeg som skal se det. Dere vet den grå med hvitt mønster fra merket "We are fit". Denne her:

Jeg elsker denne sports-bhen. Ikke bare pga mønsteret, men den holder puppene på plass når jeg jogger, for alle vet jo at dårlige bher der puppene dingler opp og ned, ikke er noe godt i det hele tatt. 
Jeg er egentlig ganske fornøyd med alt fra dette merket, og har mye av det sånn ellers også. 
Men det er et lite minus. Den er ikke sånn super enkel å ta på seg... Eller det går jo som regel fint, selv om dette kunne ha vært tusen ganger enklere. Men det kan jo bare være at jeg trenger noen yoga timer, for å bli litt mykere. 
Det store problemet er derimot når den skal AV igjen. Etter (i mitt tilfelle) en løpeøkt, og kanskje styrke i tillegg, så sitter denne som klistret til kroppen, og da er det enda verre å få den av. Det ser helt dust ut der jeg står med begge hendene i lufta og kaver, svett og forferdelig. Og ja, en smule stiv i kroppen også etter treningsøkta jeg nettopp hadde. Så jeg lurer på. Hvorfor har ikke alle sports-bher en glidelås eller noen form for mer tøyelig strikk i "stroppene"? 
Det kunne til og med bare vært en "halveis" glidelås, slik at det vertfall ble lettere. 

Ja det er noen som har glidelås, men syns det er altfor få av disse, og dei fleste er med kjedelig motiv. Man vil jo føle seg helt fantastisk når man skal trene. Det gjør jo innsatsen i økta mye større, alltid. 

 

Er det bare jeg som irriterer meg over dette luksusproblemet? 

 

 

 

 

#luksus #problem #sportsbh #wearefit #glidelås #trening #klær #treningsklær

  • Skrevet: 10.08.2017
  • Kl: 21:45
  • Kategori: Blogg
  • Kommentarer: 6

6 kommentarer

Postet av: Victoria Larsen

Nei, det er virkelig ikke bare deg! Hehe :)

Postet: 10.08.2017, Kl: 19:45

Postet av: Kristine

Victoria Larsen: Hehe, vi får håpe det kommer flere med enkle "av-på" måter ;D

Postet: 13.08.2017, Kl: 19:45

Postet av: Gunnhild

Sports-bh er bare et pent ord for tvangstrøye! Hahaha, trenger som oftest hjelp fra samboer skal jeg få de av. (U)heldigvis kan jeg ikke løpe lengre og da trenger jeg ikke fullt så 'tighte' bh'er og da får jeg de av selv! Min storfavoritt for tiden er en hvit Aim'n bh faktisk. Den sitter bra på og er enkel å få av fordi den er tight der det trengs og løsere over skuldre og lats!

Postet: 11.08.2017, Kl: 19:45

Postet av: Kristine

Gunnhild: Haha, ja der har du ordet! :P
Hm, kanskje jeg skulle prøvd en fra dei neste gang. Dei var ganske fine dei også, nå når jeg sjekket dei ut på nett :)

Postet: 13.08.2017, Kl: 19:45

Postet av: Tiril Sørensen

Hehe, kjenner meg såå godt igjen i det du skriver! Selv har jeg en med glidelås foran og den er fantastisk, men dessverre ikke så fin som jeg skulle ønske..... Kanskje vi bare må innse at vi ikke kan få i både pose og sekk? Haha!

Ha en fortsatt fin kveld, Kristine :-D

Postet: 14.08.2017, Kl: 19:45

Postet av: Kristine

Tiril Sørensen: Hehe, ja jeg har også en med glidelås foran, og den er heller ikke noe fin! :P
Mm, vi må nok bare klare oss med enten eller... ;/ hehe

Ha en fin kveld du også! :D

Postet: 17.08.2017, Kl: 19:45

Skriv en ny kommentarhits