Kristine Gjøsæter

Fremgang i oppussingen

  • Skrevet: 28.04.2017
  • Kl: 23:22
  • Kategori: Blogg

Vi har fått gjort en del i huset vårt i Etne nå. Store deler av malejobben er ivertfall gjort, men har så klart mye igjen. 
Men stua er ferdigmalt nå, så Ole begynner vel å legge gulv i neste uke. Vi var innom obs bygg og kjøpte gulv for en liten stund siden. Det var ikke noe vanskelig valg egentlig, da jeg visste hva jeg så etter. Så det blir bra når det er på plass! :) 
Når gulvet er lagt kan vi endelig begynne med å kjøre flyttelass også. Er ganske heldige egentlig, med at vi kan ta flyttingen litt sånn når det passer oss, siden vi ikke skal selge leiligheten. 
Men jeg kommer til å savne Haugesund altså! 

Uansett. Her er vertfall litt bilder av huset slik det ser ut nå. Ikke så mye å skryte av enda, da ALT er et stort rot bare, haha! 
Vi må få tak i et billig kjøkken også, for dette som dere ser over her er helt ødelagt! Ser ikke ut! Så skal vise dere bilder med en gang vi får tak i nytt :)

Ellers så ble jeg utrolig fornøyd med denne veggen her. Det måtte en del malingstrøk til for at ikke den stygge brunfargen skulle skinne igjennom, men det var så verdt all jobben! 


Her er et bilde der litt av den brune veggen viser:Så det blir en del oppdateringer fremover av hvordan huset blir forandret. Skal vertfall prøve å huske før og etterbilder, haha. Ikke like lett alltid, og jeg hater alltid meg selv for å glemme det, da det er SÅ kjekt med slike bilder å se tilbake på. 


Andre som holder på med oppussing? 

 

 

 

#oppussing #flytte #hus #etne #haugesund #nytt #skummelt #fremtid 

  • Skrevet: 28.04.2017
  • Kl: 23:22
  • Kategori: Blogg
  • Kommentarer: 2

2 kommentarer

Postet av: Victoria Larsen

Spennende! Jeg ønsker deg en fin fredagskveld :-)

Postet: 28.04.2017, Kl: 21:22

Postet av: Kristine

Victoria Larsen: Ja, er alltid spennende med oppussing :D

Postet: 06.05.2017, Kl: 21:22

Skriv en ny kommentarhits